Lästips: Rethinking Reputation

Rethinking Reputation”Rethinking Reputation – How PR trumps marketing and advertising in the new media world” landade i min bokhylla i början av 2013. Boken avhandlar ett mycket viktigt område, nämligen hur man bygger och skyddar sitt rykte och sin trovärdighet. Något som i grunden kan sägas vara essensen av varje varumärke – och något de flesta företag värnar om.

Författarna, Seitel och Doorley, försöker i boken bygga vidare på den polarisering som sedan länge redan verkar finnas mellan marketing och PR. Författarna menar i korthet att traditionell marknadskommunikation och annonsering i stor utsträckning har spelat ut sin roll och att PR idag är det bästa sättet att bygga just rykte och trovärdighet.Trots sin polarisering är boken läsvärd och har en och annan riktigt viktig poäng.

Boken, som gavs ut av Palgrave MacMillan 2012, finns tillgänglig på Adlibris och kostar 163 SEK.

Publicerat av

Elisabet Lagerstedt

Elisabet Lagerstedt is the founder and CEO of Inquentia, and as Executive Consultant fully focused on helping her clients surf the waves of accelerating change and navigate into the future through innovation, growth, and renewal. Always from a market and customer perspective, and together with the client team. She is also an author, blogger, and speaker within the areas of business strategy, trends, future, innovation, and change.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s