BETTER BUSINESS

Strateg, konsult, coach,
författare och talare

Om Elisabet

 

Elisabet Lagerstedt är strateg, konsult, rådgivare, coach, författare och talare med fokus på strategi, innovation, förändring och ledarskap och ett stort intresse för framtids- och hållbarhetsfrågor. Hon driver sedan 2013 konsultfirman Inquentia, numera Future Navigators där hon hjälper ledare, team och organisationer att navigera och bygga en bättre framtid.

Elisabet har 25 års erfarenhet från näringslivet och lång erfarenhet från roller i stora bolag inom såväl B2C som B2B, i Sverige och internationellt, med 15 år på ledningsgruppsnivå.

Elisabet är också tidigare gästskribent för INSEAD Knowledge, författare till boken Navigera in i framtiden (2018), föreläsare, samt mångårig mentor och gästföreläsare vid Masterprogrammet för Entreprenörskap och innovation vid Lunds Universitet. Sedan 2019 är hon också gästföreläsare på KTH Executive School samt Executive Program Coach och Learning Manager på IMD Business School.

Utbildningsmässigt har Elisabet en magisterexamen från Lunds Universitet och har därtill studerat ledarskap, strategi, innovation, förändring och kommunikation vid ledande universitet och institut över hela världen – från Harvard Business School, IMD Business School, Oxford, INSEAD och Singularity University i Silicon Valley, till IDEO U och Berghs School of Communication.

Elisabet är också Strategyzer Business Model Innovation Coach, ICF Coach och applicerar coachande principer i sina projekt, små som stora. Hon är därtill medlem i Institute of Coaching vid Harvard och coachar högre chefer och ledningsgrupper på vägen in i framtiden.

 

Blogg est. 2010

Elisabet började blogga redan 2010 i samband med ”den digitala revolutionen”. Då var hennes fokus framförallt den omvälvande utvecklingen i samhället och på hur förutsättningarna för kommunikation då höll på att förändras ganska radikalt. Sedan dess har bloggen utvecklats över tid – ett steg i taget. Idag skriver Elisabet när hon har lite tid över och känner ett sug att skriva. Inte sällan på ett café – i Höllviken, eller någon annanstans i världen.