Om

Elisabet LagerstedtFunderar du på hur din verksamhet ska hitta vägen in i en framtid av accelererande förändring – utan att bli offer för omständigheterna? Har du börjat inse att morgondagens konkurrensfördelar skapas genom marknadsorientering och kundfokus? Eller söker du kanske inspiration och nya vinklar till er strategi- och förändringsprocess, eller till er nästa ledarskapskonferens?

Jag heter Elisabet Lagerstedt och har bloggat om trender, förändring, innovation och förnyelse sedan 2010. Jag är också författare till boken Navigera in i framtiden som släpps under hösten 2017.

I min roll som Executive Growth Consultant, VD och grundare av Inquentia hjälper jag företagsledare, ledningsgrupper och deras team att skapa en bättre framtid. Alltid från ett marknads- och kundperspektiv. Utifrån och in. Från insikt, via strategi till förändring.

Jag är också föreläsare och återkommande skribent för bl a INSEAD Knowledge. Därtill mentor och gästföreläsare på Masterprogrammet för Entreprenörskap och Innovation vid Lunds Universitet  och medlem i World Future Society och SingularityU Community.

Med mig har jag 25 års erfarenhet från näringslivet – B2C och B2B – i bolag som Unilever, GfK, Cederroth, Hilti och Thule Group – varav 15 år i ledningsgrupp och i roller som bl a Vice President Marketing, Affärsområdeschef och Marknads- och försäljningsdirektör samt sex år som konsult. Därtill studier vid Lunds Universitet, Harvard Business School, IMD Business School, INSEAD, IDEO U, Berghs School of Communication and Oxford Saïd Business School – liksom en aldrig sinande nyfikenhet och ett fokus på ständigt lärande.

Skärmavbild 2017-07-21 kl. 19.42.14Kontakta mig gärna för mer information om workshops, träningar, föreläsningar och key note speeches på svenska och engelska – med fokus på ledningsgrupper och chefskonferenser – inom områdena trender, strategi, innovation, förändringsledning, samt kund- och marknadsorientering – utifrån och in.

Kontakt

e-mail: elisabet.lagerstedt@inquentia.com
Mobil: +46 702 677287
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/elisabetlagerstedt
Bolag: www.inquentia.com