Om

Elisabet Lagerstedt

Välkommen hit! Jag heter Elisabet Lagerstedt och har bloggat om trender, förändring, innovation och förnyelse, strategi, ledarskap och kommunikation sedan 2010. Jag är också författare till boken Navigera in i framtiden som släpps i början av 2018.

Som Executive Growth Consultant och Business Coach, liksom VD och grundare av Inquentia hjälper jag företagsledare, ledningsgrupper och deras team att skapa en bättre framtid med fokus på innovation, tillväxt och förnyelse. Alltid från ett marknads- och kundperspektiv. Utifrån och in.

Jag är också föreläsare och återkommande skribent för bl a INSEAD Knowledge. Därtill mentor och gästföreläsare på Masterprogrammet för Entreprenörskap och Innovation vid Lunds Universitet  och medlem i World Future Society och SingularityU Community.

Med mig har jag 25 års erfarenhet från näringslivet – B2C och B2B – i bolag som Unilever, GfK, Cederroth, Hilti och Thule Group – varav 15 år i ledningsgrupp och i roller som bl a Vice President Marketing, Affärsområdeschef och Marknads- och försäljningsdirektör samt sex år som konsult. Därtill studier vid Lunds Universitet, Harvard Business School, IMD Business School, INSEAD, IDEO U, Berghs School of Communication and Oxford Saïd Business School – liksom en aldrig sinande nyfikenhet och ett fokus på ständigt lärande.

Skärmavbild 2017-07-21 kl. 19.42.14Kontakta mig gärna för mer information om workshops, träningar, föreläsningar och key note speeches på svenska och engelska – med fokus på ledningsgrupper och chefskonferenser – inom områdena trender, strategi, innovation, förändringsledning, samt kund- och marknadsorientering – utifrån och in.

Kontakt

e-mail: elisabet.lagerstedt@inquentia.com
Mobil: +46 702 677287
LinkedIn: https://se.linkedin.com/in/elisabetlagerstedt
Bolag: www.inquentia.com