Lästips: The New Rules of Marketing and PR

I boken ”The New Rules of Marketing & PR” lyfter David Meerman Scott fram de nya möjligheter som skapats med hjälp av internet och sociala medier. Innan internet och sociala medier hade annonsörer i princip bara två möjligheter för att bygga uppmärksamhet och kännedom: att köpa dyr annonsplats eller att via PR arbeta för att skapa artiklar i olika massmedia. Internet och sociala medier har ändrat spelreglerna, eftersom de skapar möjligheter för företag att upprätta direkta relationer med kunderna. David Meerman Scott menar emellertid att de som försöker applicera traditionella mediatekniker på nya media kommer att misslyckas helt i sina försök. I boken presenterar han sin syn på de nya reglerna för marknadsföring och PR och ger samtidigt konkreta råd och tips om hur de kan hanteras.

Lästips: David Meerman Scott, ”The New Rules of Marketing & PR”, 2010. Boken finns bl a att köpa på Adlibris.

Hör och se också mer om boken här i en intervju med författaren:

Publicerat av

Elisabet Lagerstedt

Elisabet Lagerstedt is the founder and CEO of Inquentia, and as Executive Consultant fully focused on helping her clients surf the waves of accelerating change and navigate into the future through innovation, growth, and renewal. Always from a market and customer perspective, and together with the client team. She is also an author, blogger, and speaker within the areas of business strategy, trends, future, innovation, and change.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s